TV Eixample · 93 265 00 34

                        

L´Antiga Esquerra de l´Eixample

divendres, 28 de maig de 2021
Biblioteca Japonesa

La Biblioteca japonesa de Barcelona fa 30 anys que ofereix un servei de préstec en aquest idioma.La van fundar l’any 1992 residents d’origen japonès davant la dificultat de trobar llibres en japonès a Barcelona. Dels tres mil volums inicials, s’ha passat als 25.000 volums, i cada vegada creix més.  Està organitzada en diferents seccions, especialment narrativa japonesaobren dos dies a la setmana, dimecres a la tarda i dissabte pel matí.

Cultura Notícia L´Antiga Esquerra de l´Eixample
dijous, 27 de maig de 2021
Unificació de les zones infantils de la plaça Letamendi

Suport perquè la plaça del Doctor Letamendi tingui més zones infantils i espais verds

Urbanisme Notícia L´Antiga Esquerra de l´Eixample
divendres, 21 de maig de 2021
Lluita veïnal per salvar l'edifici d'Urgell 176


La Plataforma  Salvem la Unió Cooperatista Barcelonesa està decidida a recuperar aquest edifici per al barri. De moment estant recavant informació i difonent-la, i així anant guanyant suports. Aquesta cooperativa va sorgir el 1927, va ser una de les cooperatives de consum obrera més importants de Catalunya i va arribar a tenir 2.000 famílies associades. L’edifici data del 1930 i el 1977 el va adquirir l’església.

Manifestacions / Reivindicacions Notícia L´Antiga Esquerra de l´Eixample
divendres, 14 de maig de 2021
Exposició "This is Tottenham"

A “This is Tottenham”, Inzajeano Latif fa una mirada enrere, a manera d’autoretrat, i explica la seva pròpia experiència a través de retrats de carrer de les persones marginades de Tottenham (Regne Unit), una ciutat on la lluita per les oportunitats bàsiques i la supervivència són contínues.

Exposicions i Artistes Notícia L´Antiga Esquerra de l´Eixample

Pàgina 1 de 49

BARRIS L´Antiga Esquerra de l´Eixample