TV Eixample · 93 265 00 34

                        

Restauració integral de la Casa de la Lactància

NEED_FLASH
2015/2015_02_24_Rehabilitacio_residencia_Francesc_Layret.jpg dimarts, 24 de febrer de 2015
Mercè AlsinaJose Luis Sánchez
Categoria Arquitectura
Tipus Notícia
Barri La Nova Esquerra de l´Eixample
Visites 6413
Valoració d'usuari:
 / 0

PitjorMillor 
Ramon Ausió, Pascual-Ausió-Puigengolas Arquitectes

L’edifici de l’antiga Lactància es troba a la Gran Via, entre els carrers de Calàbria i Viladomat. L’obra és una col•laboració entre els llavors arquitectes municipals Pere Falqués i Antoni de Falguera. Es va inaugurar el 1913, per substituir el servei del carrer de Valldonzelles, i consta de semisoterrani, planta baixa i planta superior i pren la forma d’un palauet gòtic.

Mostrar dialegs
CATEGORIES Arquitectura