TV Eixample · 93 265 00 34

                        

Persones amb mobilitat reduïda reclamen que els Encants siguin totalment accessibles

2013/2013_11_19_Reclamen_encants_accesibles.jpg dimarts, 19 de novembre de 2013
Mercè AlsinaJose Luis Sánchez
Categoria Discapacitats
Tipus Notícia
Barri El Fort Pienc
Visites 12135
Valoració d'usuari:
 / 1

PitjorMillor 
Miquel Figueras, Vocalia de Persones amb Diversitat Funcional de Sant Martí / Maite, Vocalia de Persones amb Diversitat Funcional de Sant Martí

Els paradistes dels Encants Vells estan satisfets amb les condicions que té el nou equipament i l’afluència de públic és bona. El disseny del complex, a partir d’un sistema de rampes, manté l’aire d’exterior que ha tingut històricament el mercat. Aquesta estructura fa accessible bona part dels punts de venda. En canvi, en una setantena de botigues petites, les persones amb mobilitat reduïda han detectat problemes per accedir-hi amb normalitat i seguretat.

Mostrar dialegs

Comentaris  

 
+1 #1 maria jose 30-11-2013 23:49
no se puede acceder a las tiendas , las rampas k tienen t las tienen k poner y eso si no tienen clientela porke si no t tienes k esperar en la calle hasta k no tienen a nadie k atender. son tan pekeñas k con silla no se puede entrar.antes como todo estaba a mano no teniamos problemas. el señor alcalde se cubrio de gloria para mi es un incompetente.verguenza k una cosa nueva sea tan inaccesible. se ve k no les importa nuestro dinero. repitoooo. el alcalde no se entera de nada o no le importamos nadaaa.