TV Eixample · 93 265 00 34

                        

Notícia

L'Escoleta de Sant Antoni reprén les activitats

L’escoleta comunitària del barri de Sant Antoni va reprendre l’abril el projecte REIS –Reforç Escolar i Integració Social-, que havia iniciat un grup de voluntaris des de l’associació de veïns arran dels dèficits detectats pels serveis socials del barri.La Federació d’Entitats Calàbria 66 s’ha fet seu el projecte en el que participen una vintena d’infants i joves

Entitats Notícia Sant Antoni
Lluita veïnal per salvar l'edifici d'Urgell 176


La Plataforma  Salvem la Unió Cooperatista Barcelonesa està decidida a recuperar aquest edifici per al barri. De moment estant recavant informació i difonent-la, i així anant guanyant suports. Aquesta cooperativa va sorgir el 1927, va ser una de les cooperatives de consum obrera més importants de Catalunya i va arribar a tenir 2.000 famílies associades. L’edifici data del 1930 i el 1977 el va adquirir l’església.

Manifestacions / Reivindicacions Notícia L´Antiga Esquerra de l´Eixample
Requalifició de  l'Illa Damm

Els veïns volen requalificar l’Illa Damm per millorar la distribució d’equipaments i zona verda al barri

Urbanisme Notícia La Sagrada Família
Exposició "Historias del espacio exterior”

El Centre Cívic Urgell presenta “Historias del espacio exterior”, una sèrie de vinyetes centrades en Mart que l’il•lustrador argentí Pato Conde (Buenos Aires, 1982) ha anat publicant durant aquests darrers cinc anys a diferents mitjans de comunicació.L’il•lustrador també ha realitzat una intervenció a la façana de l’equipament dins el nou projecte il•lustracció.

Exposicions i Artistes Notícia La Nova Esquerra de l´Eixample
Peticions de la Xarxa de Plans de Desenvolupament Comunitari

Els Plans de Desenvolupament Comunitari són una eina d’intervenció social i territorial del conjunt dels agents que intervenen en el territori a través de processos participatius. A barcelona n'hi ha una xarxa de 13 PDC que s'han constituït en assemblea per fer arribar les seves peticions de millora a l'administració.

Societat Notícia La Sagrada Família